Skip to content
Fri fragt på ordrer over 500 DKK

Refund policy

I tilfælde af, at du ønsker at returnere en eller flere varer fra din ordre, tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Hvis din pakke er sendt til en pakkeshop gælder de 14 dage fra den dag, din pakke ligger klar til afhentning.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til web@nuecph.com. Når du har givet os besked om dette, har du 14 dage til at sende pakken tilbage til os sammen med faktura og en udfyldt returformular. 

Returnering skal foregå ved enten at sende varerne retur til os med posten eller ved at aflevere den i vores butik Another nué i Krystalgade. Du skal selv betale for at sende pakken retur, og forsendelsen er dit ansvar. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter dermed ikke pakker sendt til pakkeshops.

Varer sendes til:

Another nué
Krystalgade 3
1172 København K

Ved returnering skal varen fremstå som ny, i ubrugt stand og mærket skal være intakt. Hvis varens værdi er forringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Returnering via forsendelse 
Du skal selv betale for at sende din pakke retur. For at sikre dig bedst muligt, anbefaler vi at varen returneres via Postnord, som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Postnords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til anothernue.com. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto, vil blive nægtet modtaget. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkeshops.

Returnering i butikken Another nué Krystalgade 3, 1172 KBH K
Ønsker du at returnere varen i butikken, bedes du aflevere den til personalet i en af vores butik Another nué, Krystalgade 3, 1172 København K. Husk at vedlægge en udfyldt returformular samt faktura. Refundering af pengene kan ikke ske direkte i butikken, og pengene vil blive refunderet automatisk gennem webshoppen til det kort, købet er foretaget på. Fragtomkostninger vil ikke blive refunderet.

Refundering
Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er et lovkrav for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. 

Ombytning
Ønsker du at ombytte en vare, skal du blot returnere den efter ovenstående procedure og købe den ønskede vare på ny. Ved spørgsmål vedrørende ombytninger er du velkommen til at kontakte os på: +45 3315 3302 eller web@nuecph.com.

Ombytninger kan også ske i vores Another nué, Krystalgade 3, 1172 København K, såfremt de har varen på lager. Butikken kan kun ombytte varer af samme eller højere værdi. Dette skyldes, at vi kun kan give penge retur via vores webshops betalingssystem til det kort, der har betalt ordren.

Ved ombytning af gaver, byttes de, såfremt der er byttemærke på varen, og/eller faktura er vedlagt. Ved gaver købt på anothernue.com gælder vores 14 dages fortrydelsesret, som beskrevet ovenfor. Det er i de fleste tilfælde muligt at få rykket denne frist, hvis gaven skal gives på et senere tidspunkt, der overskrider de 14 dages fortrydelsesret. Dette kan dog kun ske efter personlig aftale. Kontakt kundeservice på web@nuecph.com eller +45 3315 3302. Ved returnering kan vi kun tilbageføre penge til det samme kort, som varen er blevet købt på. Læs mere om proceduren af returnering i ovenstående afsnit om retur.