Skip to content
Fri fragt på ordrer over 500 DKK
Om os

Another nué repræsenterer tre multi-brand fashion butikker placeret i hjertet af København. Grundlægger og ejer Anne-Dorthe Larsen åbnede den første butik i 2007 på den ikoniske gade Gammel Kongevej under navnet ‘nué’. Efterfølgende er yderligere to butikker og en webshop kommet til, under navnet ‘Another nué’, som virksomheden i dag refereres til i daglig tale. 

Another nué er skabt med et ønske om, at skabe rammerne for en personlig shoppeoplevelse. At yde en ekstraordinær service er derfor Another nués bankende hjerte. Vi ønsker at levere en personlig betjening, hvor vores kunder føler sig guidet og inspireret.

Another nué tilbyder et kurateret udvalg af danske og internationale designere inden for mode, beauty og livsstil - både i butikkerne og online. Vores indkøbsteam er nytænkende, men har samtidig fokus på kvalitet og et tidløst design, som altid har været grundtanken omkring vores eksistens.

Ejer Anne-Dorthe Larsen er også skaberen af de to danske modemærker Nué Notes og Lovechild 1979, som blev skabt i kælderen i den første butik på Gammel Kongevej. Her syede Anne-Dorthe selv sine designs, for at supplere udvalget i butikken med hendes personlige stil. Disse brands er fortsat at finde blandt udvalget af mærker hos Another nué. 

Vi håber, at du lader dig inspirere af vores univers og glæder os til at tage imod dig - om det er i én af vores butikker eller online på anothernue.com.

Kærligst, 

Team Another nué

Afhent i butik

Mulighed for afhentning af ordre i vores butikker i Krystalgade, Classensgade og Gammel Kongevej.

Se åbningstider og adresser her

Levering

Gratis fragt på ordre over 500 DKK (uden omdeling) og levering inden for 1-3 hverdage

Læs mere om levering her

Bytte og retur

Byt og returner varer i vores butik i Krystalgade

Læs mere om returnering her